top of page

My Site 2 Group

Public·519 members

Nik Shevchenko
Nik Shevchenko

esti online élmények és beszélgetések

Ma azon gondolkodtam, ti hogyan választjátok ki az online kikapcsolódást egy hosszú nap után? Én mostanában inkább az egyszerű, nyugodt felületeket keresem, ahol nem kell túl sok mindent tanulni vagy böngészni. Sokszor csak szeretnék leülni, zenét hallgatni és közben valami könnyed, vizuálisan kellemes dolgot kipróbálni. Nálatok mi számít: a dizájn, a hangulat vagy az, hogy mennyire gyorsan bele lehet jönni? Én észrevettem, hogy minél fáradtabb vagyok, annál kevésbé érdekel a bonyolultság. Inkább az számít, hogy minden logikus legyen és ne kelljen sokat kattintgatni. Néha már az is elég, ha egy platform vizuálisan megnyugtató és nem túl harsány. Kíváncsi vagyok, ti is így vagytok-e vele, vagy inkább a változatosabb, intenzívebb élményeket szeretitek?

7 Views
Darine Daviduk
Darine Daviduk
11 hours ago

Én kicsit másképp közelítem meg. Számomra az esti kikapcsolódás arról szól, hogy találjak egy olyan helyet, ahol minden átlátható és nem túl terhelő. Fontos, hogy a felület barátságos legyen, mert ha túl sok az információ, gyorsan elveszítem az érdeklődést. Nemrég belefutottam ebbe

és az tetszett benne, hogy egyszerűen kezelhető, nem zsúfolt, inkább nyugodt hangulatot ad. Szeretem, amikor egy platform nem akar mindent egyszerre megmutatni, hanem hagyja, hogy fokozatosan fedezzem fel. Így sokkal inkább kikapcsolódásnak érzem az egészet, nem pedig valami gyors, kapkodós élménynek.

Edited

Members

bottom of page