top of page

My Site 2 Group

Public·182 members

بازی‌های ورزشی و تجربه ورود کاربر

گاهی وقتی وارد بخش بازی‌های ورزشی می‌شویم، اولین دغدغه این است که ساختار گزینه‌ها و منوها چقدر برای کاربر قابل فهم باشد. من به دنبال فضایی هستم که بتوانم نوع شرط، ضرایب و فرم‌ها را بدون پیچیدگی بررسی کنم. کسانی که قبلاً از این بخش استفاده کرده‌اند، آیا تجربه‌شان راحت و قابل پیش‌بینی بوده؟

16 Views

چند شب قبل وقتی مسابقه والیبال را نگاه می‌کردم، تصمیم گرفتم تجربه‌ام رو جدی‌تر دنبال کنم و نوت‌برداری کنم از چیزهایی که توجه‌ام رو جلب می‌کنه. دیدم قبل از اینکه تصمیم بگیرم روی هر نتیجه‌ای تمرکز کنم، بهتره اطلاعات بیشتری جمع کنم و روند تیم‌ها رو بررسی کنم. این باعث شد نسبت به انتخاب‌ها دید بازتری پیدا کنم و حتی تو صحبت با چند تا از هم‌گروهی‌ها، درباره روش‌هایی که استفاده می‌کنم، حرف بزنم. یکی از اون تجربه‌ها مربوط بود به زمانی که داشتم در سایت مختلف نتیجه‌ها رو تحلیل می‌کردم و بدون اینکه عجله داشته باشم، گزینه‌ها رو می‌سنجیدم تا در نهایت انتخابی منطقی‌تر داشته باشم. همین که تونستم با تمرکز بیشتر و دقت، انتخاب‌ها رو بهتر ترتیب بدم، برای من رضایت‌بخش بود و به نظرم این نوع تمرکز باعث میشه هر بازی بیشتر قابل فهم بشه. مخصوصاً اینکه در متن تجربه‌هام یادداشت کردم که وان ایکس بت افغانستان هم یکی از محیط‌هایی بود که این روند رو برام ملموس‌تر کرد و باعث شد هر بار از تجربه‌م نکته‌ای جدید یاد بگیرم.

Members

bottom of page