top of page

My Site 2 Group

Public·179 members

Kristofer Taylor
Kristofer Taylor

Úklid apartmánů v Praze jaké máte zkušenosti?

Ahoj všichni, pronajímám přes Airbnb dva apartmány v centru Prahy (jeden 1+kk, druhý 2+kk) a pořád řeším, jak to stíhat uklízet mezi hosty. Teď to dělám sám nebo občas zavolám někoho na brigádu, ale je to chaotické občas nestíhám termíny, hosté se stěžujou na drobnosti a já už z toho mám nervy. Hledám spolehlivou firmu na úklid apartmánů Prague, ideálně na klíč (vysát, vytřít, vyměnit povlečení, umýt kuchyň a koupelnu, doplnit toaletní papír atd.). Kolik to reálně stojí za jeden apartmán (jednorázově po hostovi)? Děláte to na hodinu nebo fixní cenu? A hlavně jsou firmy, co reagujou rychle (třeba do 24 h) a opravdu to udělají dobře? Děkuji za tipy z praxe, pomůže mi to hrozně.

10 Views

Čau, já pronajímám taky tři byty přes Airbnb a před rokem jsem to přestal řešit sám. Teď mám firmu, která mi to uklízí po každém check-outu a je to úplně jiný level přijedou včas, mají vlastní prádlo na výměnu (pokud chceš), všechno umyjou pořádně a ještě mi pošlou fotky hotového bytu. Cena za menší 1+kk vychází kolem 1 200–1 600 Kč, za větší 2+kk asi 1 800–2 400 Kč (podle sezóny a jestli je potřeba extra jako žehlení nebo mytí oken). Za mě se to vyplatí, protože mám míň cancelů a lepší recenze. Dobrou zkušenost mám s touhle partou, dělají to specializovaně pro short-term pronájmy úklid apartmánů Prague Napiš jim přesně velikost a jak často potřebuješ, pošlou ti rychle kalkulaci. Určitě doporučuju aspoň vyzkoušet jednou.

Members

bottom of page